蒟蒻工房Konnyaku Kobo
下仁田みそおでんShimonita Miso Oden みそおでんMiso Oden
群馬県産こんにゃく粉を使用して造りました。
便利な串刺しこんにゃくに、スリットが入ってますので
みそが絡みやすく食べ易いみそおでんです。
レンジで、お鍋で温めるだけ!のチョー簡単レシピです。This product is manufactured, using konnyaku powder produced in Gunma Prefecture. It is first cut into pieces, with slits to allow for flavors to be absorbed, before being arranged on skewers. Simply heat up in a pan or pop into the microwave to enjoy this super convenient and tasty dish.
便利な串刺しこんにゃくに、スリットが入ってますので
みそが絡みやすく食べ易いみそおでんです。
レンジで、お鍋で温めるだけ!のチョー簡単レシピです。This product is manufactured, using konnyaku powder produced in Gunma Prefecture. It is first cut into pieces, with slits to allow for flavors to be absorbed, before being arranged on skewers. Simply heat up in a pan or pop into the microwave to enjoy this super convenient and tasty dish.
栄養成分表示1個あたり
Nutritional Facts
エネルギーEnergy | 61kcal |
---|---|
たんぱく質Protein | 1.2g |
脂質Fat | 0.5g |
炭水化物Carbohydrates | 14.4g |
食塩相当量Salt | 0.95g |
JANコード
JAN code
4955559113229
原材料名
Ingredients
【こんにゃく】こんにゃく粉(国産)、海藻粉末/水酸化カルシウム(こんにゃく用凝固剤)
【特製みそ】味噌、糖類(砂糖、糖蜜、ぶどう糖果糖液糖)、発酵調味料、はちみつ、ごま、唐辛子/調味料(アミノ酸等)、(一部にごま・大豆を含む)
[Konnyaku] Konnyaku Powder (produced in Japan), Powdered Seaweed/Calcium Hydroxide (Coagulant for konnyaku)
[Miso Sauce] Miso, Sugars (Sugar, Molasses, High-Fructose Corn Syrup), Fermented Seasoning, Honey, Sesame, Chili Pepper/Seasoning (Amino acid, etc.), (Partly contains sesame and soybean)
原材料に含まれるアレルギー物質(28品目中)
Allergens contained in the ingredients (Out of 28 specified ingredients)
ごま、大豆Sesame, Soybean