蒟蒻工房Konnyaku Kobo
下仁田のこんにゃくShimonita's Konnyaku こんにゃくKonnyaku
群馬県産のこんにゃく粉を使用し、下仁田町で造りました。独特の食感をお楽しみ下さい。This product, using konnyaku powder produced in Gunma Prefecture, is manufactured in Shimonita Town. Enjoy its distinctive texture.
栄養成分表示1個あたり
Nutritional Facts
エネルギーEnergy | 6kcal |
---|---|
たんぱく質Protein | 0.1g |
脂質Fat | 0.5g |
炭水化物Carbohydrates | 1.7g |
食塩相当量Salt | 0g |
JANコード
JAN code
4955559111133
原材料名
Ingredients
こんにゃく粉(国産)、海藻粉末、水酸化カルシウム(こんにゃく用凝固剤)
Konnyaku Powder (produced in Japan), Powdered Seaweed, Calcium Hydroxide (Coagulant for konnyaku)
原材料に含まれるアレルギー物質(28品目中)
Allergens contained in the ingredients (Out of 28 specified ingredients)